sursă foto realitateadeneamt.net

Un bărbat din județul Suceava și cei doi copii ai săi au fost răniți, după ce s-au răsturnat cu mașina. O a patra persoană, un tânăr din Piatra Neamț, care se afla în autoturismul suceveanului, a fost și ea rănită. 

 

 

 

 

 

 

Accidentul a avut loc pe DN 12 C, în localitatea Tașca, din județul Neamț, duminică la prânz, după ce un șofer din Bacău s-a angajat într-o depășire fără să se asigure.

 

 

 

 

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, în urma cercetărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 50 de ani, din Bacău, a condus un autoturism pe DN 12 C, din direcția Bicaz spre Lacul Roșu, iar în comuna Tașca, nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de depășire a unui autoturism, moment în care un alt autoturism angajat în depășirea acestuia, condus de un bărbat, de 43 de ani, din Suceava a încercat să evite coliziunea și a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în afara părții carosabile. Autoturismul suceveanului s-a oprit într-un stâlp de electricitate.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto de 43 de ani, a doi minori de 9, respectiv 14 ani din Suceava și a unui tânăr, de 27 de ani, din Piatra-Neamț, pasageri în același autoturism. Victimele au fost preluate de echipaje medicale și transportate la spital, pentru acordarea de îngrijri medicale.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal.

Articolul precedentSeminar despre impactul consumului de alcool și droguri, la USV FOTO
Articolul următorFetița lovită cu mașina de șefa postului de poliție Sucevița a murit în spital