Un bărbat de 26 de ani din municipiul Suceava a fost înregistrat de aparatul radar, în timp ce rula pe DN 15C, din comuna Fântâna Mare, cu viteza de 147 km/h, limita fiind de 50 km/h.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere pentru 90 de zile.

În doar două zile( în perioada 23-24 martie) polițiștii rutieri suceveni au aplicat 240 de amenzi pentru încalcare regimului legal de viteză, 11 șoferi rămânând fără permise de conducere.

Astfel, în perioada menționată, Serviciul Rutier Suceava și formațiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat o acţiune pe raza județului, pe linia combaterii excesului de viteză,  una din principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave, în cadrul căreia au fost constatate opt  infracţiuni și aplicate 380 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 183.425 lei, din care 240 pentru încălcarea regimului legal de viteză, 30 pentru lipsa centurii de siguranță și 110 pentru alte abateri.

În cadrul acțiunii s-au mai reținut 11 permise de conducere, din care șapte pentru viteză, trei pentru depășiri neregulamentare și unul alte cauze și s-au retras cinci certificate de înmatriculare.

Articolul precedentCod galben de vânt pentru județul Suceava
Articolul următorAccident în Câmpulung Moldovenesc. Un camion a rupt un parapet metalic, un stâlp din beton și un semn de circulație FOTO