Pompierii militari ai subunităților din Suceava, Fălticeni și Gura Humorului au intervenit, cu șase autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD,  pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o sală de sport (în care mai erau amenajate o saună și vestiare), din comuna Șcheia.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la interiorul construcției (cu o suprafață de aproximativ 300 mp), cu pericol de propagare la întreaga clădire, dar și la cele învecinate.

Au ars: instalația electrică care deservea încăperea saunei, obiecte de mobilier, aparatură sportivă și altele. S-au degradat elemente de tâmplărie și pereții despărțitori.
Incendiul a izbucnit din interiorul încăperii unde era amenajată sauna, cel mai probabil din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul construcției, alte aparate sportive și bunuri din interior, precum și clădirile învecinate.

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentSorin Cîmpeanu a schimbat SCENARIUL de vacanță școlară: „Putem să reducem cu doar o săptămână, iar examenele să rămână la datele planificate”
Articolul următorZiua deciziilor – ce RESTRICȚII se vor impune în țară. CNSU se reunește în ședință