Polițiștii suceveni fac cercetări pentru a afla în ce împrejurări a murit un bebeluș de doar cinci luni. Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Tragedia s-a petrecut într-o familie din orașul Vicovu de Sus.

Duminică dimineață, polițiștii au fost anunțati de medicii urgentiști din cadrul Spitalului Municipal Rădăuți despre faptul că la această unitate spitalicească a fost adus decedat un minor de cinci luni, din orașul Vicovu de Sus.

Mama minorului le-a declarat cadrelor medicale că, sâmbătă seara, fiului său i s-a făcut rău după ce a mâncat, în sensul că a vomitat. Duminică dimineață, femeia a observat că bebelușul respiră greu și l-a urcat în mașina unei rude, care l-a transportat la Spitalul Municipal Rădăuți. Din nefericire, la spital, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru băiețel, declarând decesul acestuia. Trupul neinsuflețit al copilului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii decesului.

În acest caz fac cercetări și Autoritatea Tutelară din cadrul Primăriei orașului Vicovu de Sus și Direcția Județeană de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava.

Articolul precedentPolițiștii suceveni au emis în ultima săptămână șapte ordine de protecție provizorii
Articolul următorUn tânăr din Râșca a provocat un accident rutier cu o victimă, din cauza vitezei