foto arhivă

Un bărbat de 72 de ani, din comuna Arbore, a căzut cu bicicleta de pe o punte în albia pârâului Solcuța. Acesta se întorcea de la o pomenire.

Bătrânul împreună cu nepotul său de 14 ani au fost duminică dimineață la biserică. După slujbă, cei doi s-au deplasat cu bicicletele la mai multe pomeniri de pe raza localității, unde bărbatul a consumat băuturi alcoolice.

La întoarcerea spre casă, în jurul orei 15.00, cei doi au vrut să traverseze o punte din scânduri peste pârâul Solcuța. Aceștia s-au dat jos de pe biciclete, pentru a trece puntea pietonal, primul fiind nepotul.

La un moment dat, adolescentul s-a uitat în spate și l-a văzut pe bunicul său căzut cu tot cu bicicletă în apă. Acesta a sunat disperat la 112. Bărbatul a fost scos din apă și cadrele medicale ajunse la fața locului au început manevrele de resuscitare. Din nefericire, acesta nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul.

În urma analizării cadavrului polițiștii nu au identificat urme de violență. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți, în vederea efectuării necropsiei.

Articolul precedentAccident grav la Vicovu de Sus. O persoană și-a pierdut viața FOTO
Articolul următorAccident produs de un tânăr aproape de comă alcoolică, la Gălănești