Trei migranți libieni depistați de polițiștii de frontieră la Falcău

Trei cetățeni libieni care au trecut ilegal granița cu Ucraina au fost depistați de polițiștii de frontieră în apropiere de localitatea Falcău.

La sfârșitul săptămânii trecute, un echipaj al poliției de frontieră a depistat trei cetățeni străini pe drumul Falcău – Brodina din județul Suceava. Persoanele în cauză nu vorbeau limba română și nu își justificau prezența în zonă, fapt pentru care au fost duse la sediul sectorului Poliției de Frontieră Bordina pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele respective au vârste cuprinse între 19 ani şi 20 de ani, provin din statul african Libia si au trecut ilegal frontiera din Ucraina.

În cauză, polițiștii de frontieră au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Conform procedurilor legale, cei trei cetățeni libieni au fost predați, în baza acordului de readmisie, autorităților de frontieră ucrainene în vederea continuării cercetărilor.

Articolul precedentAccident procovat de un șofer beat în afara localității Berchișești
Articolul următorCod galben de ploi pentru județul Suceava