Păr mai lung, Wet Look (în traducere liberă, părul proaspăt spălat, dar aranjat), bob pixie, coafură afro sau cărare pe mijloc. Acestea sunt propunerile hairstiliștilor de top pentru primăvara lui 2023.

Fie că vorbim despre reverse balayage sau bob pixie, cel mai important lucru este, desigur, că noile coafuri flatează trăsăturile feței. Și, din moment ce tipul și textura firului de păr diferă de la o persoană la alta, nu tot ce este în tendințe poate să fie adoptat de către toată lumea. Hairstylistii de top din New York, Londra, Milano și Paris s-au decis asupra coafurilor care vor putea fi purtate în 2023. Altfel spus, potrivit allure.com, va fi un sezon al extremelor în ceea ce privește lungimea părului. Fie vei face parte din echipa pințesei Rapunzel, fie din cea a eroinei Ioana d’Arc.

Wet Look sau părul proaspăt spălat, dar aranjat Wet look-ul este o coafură des întâlnită mai ales în rândul vedetelor de la Hollywood, ușor de realizat indiferent de lungimea firului de păr. Este o coafură chic ce o poți asorta fie unei rochii elegante de seară, fie unei vestimentații de inspirație masculină.
Citeşte întreaga ştire: Top 6 coafuri care se vor purta în 2023. Tunsoarea care întinerește rămâne în tendințe

Articolul precedentLucian Bode – câți bani a cheltuit România în cei 11 ani de neaderare la Schengen: Pierderile sunt incomensurabile!
Articolul următorCe conține pâinea din magazinele românești – OTRAVĂ LA RAFT. InfoCons: „Gândiți-vă bine când o cumpărați!”