Aplicația de mesagerie WhatsApp va înceta să mai funcționeze pe anumite dispozitive.Persoanele care dețin telefoane vechi, indiferent că vorbim de cele cu sisteme de operare Android sau iOS, nu vor mai putea folosi aplicația de mesagerie după 31 decembrie, dacă nu-și vor face un update.

Vizate de aceste schimbări sunt persoanele care dețin iPhone 5 sau 5C, dar și cele care au anumite modele de Huawei, LG sau Samsung. Ele vor primi, însă, notificări înainte ca aplicația WhatsApp să înceteze să funcționeze.

Începând din 2023, chiar din prima zi a anului 2023, smartphone-urile vor trebui să aibă numite sisteme de operare pentru a putea utiliza aplicația: Android 4.2 sau o versiune mai recentă, ori iOS 12.1 sau o versiune mai recentă.Acest lucru înseamnă că modelele care vor deveni depășite sunt: LG: Optimus L3 II Dual, Optimus L5 II, Optimus F5, Optimus L3 II, Optimus L7II, Optimus L5 Dual, Optimus L7 Dual, Optimus F3, Optimus F3Q, Optimus L2 II, Optimus L4 II, Optimus L6, Optimus L6, EnactLG Lucid 2, Optimus F7, Samsung: Galaxy Core, Galaxy Trend Lite, Galaxy Ace 2, Galaxy S3 mini, Galaxy Trend II, Galaxy X cover 2. Huawei: Ascend Mate, Ascend G740, Ascend D2, Apple: iPhone 6S, iPhone SE, iPhone 6S Plus, Sony: Xperia M, Lenovo: A820, potrivit sursei citate. 

 

Imposibilitatea de a upgrada sistemul de operare devine o problemă reală la multe smartphone-uri din cauza lipsei spațiului de stocare. Orice upgrade de sistem sau la aplicații presupune o dimensiune mai mare a memoriei care devine ocupată și atrage după sine o viteză de reacție mai mică.

 
 
Articolul precedentMonștrii din fața noastră. Stau ascunși sub piele și ne pot intra în ochii – FOTO
Articolul următorReguli de păstrare a alimentelor pe care nu le știai până acum – Cum păstrezi mâncarea proaspătă mai mult timp!