Individul de 19 ani, din comuna Horodnic de Sus, care și-a bătut cu sălbăticie concubina minoră, însărcinată în luna a cincea, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Polițiștii vor să ia măsuri și împotriva persoanelor care au asistat la agresiune și nu au intervenit. Mai mult victima ar putea fi luată din familie și internată într-un centru de plasament.

Polițiștii s-au sesizat după ce pe rețelele de socializare au fost apărut imagini în care o tânără este lovită cu biciul și cu pumnii și obligată să bage mâna în cărbuni încinși.

„Vineri seară, polițiștii din cadrul SPR3 Marginea, în urma vizionării unui videoclip postat pe o rețea de socializare a constatat că o minoră de 15 ani, din comuna Horodnic de Sus, este lovită de către un tânăr de 19 ani, din aceeași localitate, cu un bici peste corp și cu pumnii în zona feței”, a precizat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Polițiștii au stabilit că minora se afla într-o relație de concubinaj cu tânărul, începând cu primăvara anului 2019, moment din care au început să locuiască și să conviețuiască împreună, la locuința celui din urmă, din comuna Horodnic de Sus.

„În perioada septembrie – octombrie 2019, perioadă în care persoana vătămată avea vârsta de 14 ani, aceasta a întreținut în mod consimțit, raporturi sexuale normale repetate, cu concubinul său, în urma cărora a rămas însărcinată, în prezent având o sarcină în evoluție de 22 de săptămâni. În cursul lunii ianuarie 2020, în timp ce persoana vătămată se afla în curtea locuinței concubinului său, asupra acesteia au fost exercitate acțiuni violente, fiind lovită de către tânărul de 19 ani, în mod repetat, în aceleași împrejurări fiind obligată să-și apropie membrul superior drept de niște cărbuni încinși”, a precizat Ionuț Epureanu.

Victima a fost condusă de polițiști de audieri. Aceasta a refuzat în prezența mamei și avocatului din oficiu să depună plângere penală împortriva agresorului. Minora a declarat că nu a fost agresată și că filmarea a fost făcută în joacă.

În ciuda încercărilor minorei și a mamei sale de a-l exonera de răspundere pe agresor, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului pentru violență în familie și act sexual cu un minor. Mai mult, în cursul zilei de duminică, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți cu propunere de arestare preventivă.

Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 zile.

Citește și:

Imagini șocante. Minoră însărcinată bătută cu sălbăticie de concubin VIDEO