sursă foto facebook

Tânărul din Volovăț rănit grav într-un accident de motocicletă a murit la spital. Emanuel I, de 20 de ani,  a ajuns în comă la Spitalul Județean Suceava după ce s-a izbit cu motocicleta într-un podeț. Accidentul a avut loc în data de 20 iulie pe DJ 128, din localitatea Volovăț. Tânărul în timp ce conducea motocicleta marca Kawasaki, când a ajuns în apropiera unui imobil, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, intrând în șantul de pe partea stângă a drumului, după care a intrat în coliziune cu un podeț. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului. Din cauza leziunilor suferite, acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest.

In data de 20 august, Emanuel I. a murit la spital din cauza rănilor foarte grave suferite în urma accidentului.

Prietenii tânărului au postat mesaje sfâșietoare de adio pe Facebook.” Ai plecat prieten drag… lași în urma doar durere, tristețe și multe inimi frânte. Ai fost BERTI pe care nu îl înlocuiește nimeni. Acel ajutor necondiționat, acel suflet bun, acel chip zâmbitor, acel prieten bun cu care cu drag așteptam să mă întâlnesc să mai povestim, până ne înghețau picioarele apoi spuneam „ne auzim mâine mai povestim”. O să rămâi mereu în inimile noastre, o amintire plăcută și un exemplu de urmat. Te-ai dus într-un loc mult mai bun fără necazuri și fără dureri, unde cred ca ne vom revedea curând”, a scris Sorin.

“Dumnezeu a hotărât sa îl cheme acasa pe fratele nostru Berti. Ai plecat prea devreme! Vei rămâne mereu in inimile noastre! Dumnezeu sa mângâie familia! Aceasta este mângâierea mea în necazul meu: că făgăduinţa Ta îmi dă iarăşi viaţă. Psalmul 119:50”, a fost și mesajului lui Daniel.

 

Articolul precedentAmenzi de peste 140.000 de lei date de polițiștii rutieri suceveni în doar trei zile
Articolul următorBărbat dispărut de la domiciliu, căutat de IPJ Suceava