Suceveanul de 46 de ani, care a fost transferat cu elicopterul militar împreună cu Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, ÎPS Pimen, la Institutul Matei Balș din București a pierdut lupta cu boala.

El s-a stins din viață în seara zilei de vineri, 24 aprilie. Acesta se tratase la domiciliu cu antibiotice și medicație simptomatică, pentru febră și dispnee și a fost internat în Spitalul Județean Suceava pe data de 13 aprilie cu bronhopneumonie.

A doua zi, starea lui s-a agravat și a fost transferat în Secția de ATI, de la Gastroenterologie . În data de 20 aprilie, bărbatul a fost transferat cu elicopterul militar la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș, cu insuficiență respiratorie (care a necesitat intubarea pacientului) și cu insuficiență multiplă de organ.  Acesta a fost confirmat pozitiv cu coronavirus în data de 22 aprilie. Vineri seară, suceveanul s-a stins din viață.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, bărbatul avea istoric de călătorie în Germania, unde făcea transport de persoane. Acesta avea 10 copii, cu vârste între 5 și 22 de ani.