Pentru câteva zile frumoase de început de iunie, Suceava devine un oraș plin de oameni îndrăgostiți de atmosfera unui festival muzical cu o personalitate distinctă, aflat anul acesta la a 10-a ediție și la 18 ani de la prima apariție.

Capetele de afiș ale acestei ediții sunt americanii ROBBEN FORD (6 iunie) şi ERIC GALES (7 iunie), artişti cu un box-office impresionant, multipli nominalizați ai premiilor Grammy, care fac din ediția de anul acesta a Suceava Blues Festival „Fani Adumitroaie” un eveniment major de blues în România.

Pe aceeași scenă cu aceștia vor mai urca, pe 6 iunie: Joe Rusi Trio & Leslie Smith (Norvegia, SUA) și BluemanS (România), pe 7 iunie: Rareș Totu Midnight Sun featuring Dean Bowman (România, SUA) și  John Montana & The Contact (UK), iar pe 8 iunie: Vlad Prisacariu (România), Berti Barbera & Nicu Patoi (România) și Vali „SirBlues!” Răcilă & Raul Kușak: Handmade Blues (România).

 

 

 

 

Ediția din 2019 propune amplasarea scenei principale pe Esplanada Casei Culturii (lângă Palatul Administrativ), cu acces gratuit în trei seri de spectacole în aer liber.

 

Articolul precedentCod portocaliu de ploi torențiale pentru județul Suceava
Articolul următorStrăzi inundate în municipiul Suceava după ploaia torențială VIDEO