Studenți ai USV în finala națională a concursului Company of the Year 2019 Junior Achivement Romania

O echipă de studenți ai Universității „Ștefan cel Mare” Suceava a acces în finala națională a concursului Company of the Year 2019 Junior Achivement Romania.

În perioada 22-23 mai s-a desfășurat, la București, finala națională a celei mai importante competiții de antreprenoriat pentru studenți: Company of the year 2019, organizată de Junior Achievement România.

Dintre cele 300 de echipe înscrise în competiție la secțiunile elevi și studenți, în urma parcurgerii mai multor etape, cea a Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, intitulată Cookie Squad, a devenit una dintre cele zece echipe finaliste la secțiunea studenți.

Proiectul propus de Cookie Squad constă în realizarea unei aplicații gastronomice universale, înglobată într-o rețea de socializare, o combinație unică între Food Panda, Instagram și Tinder. Structura aplicației este simplă, bazată în principal pe două ramuri: una destinată interacțiunii utilizator-utilizator și alta bazată pe interacțiunea dintre utilizator-restaurant. Considerăm că aplicația va aduce o contribuție pozitivă în societatea actuală, deoarece rețeaua se va axa strict pe partea gastronomică, îndepărtându-se de rețelele de socializare clasice, care cuprind o gamă variată de servicii, ce nu întotdeauna pot fi îmbinate cu succes. Aplicația propusă are ca scop deschiderea unor noi posibilități pe o piață supra-alimentată de oferte de mâncăruri, alături de accesibilitate și confort. Printre opțiunile disponibile menționăm: filtrarea și utilizarea intuitivă a ofertelor restaurantelor și socializarea între persoane, socializare bazată pe talentele gastronomice ale fiecăruia.

Echipa USV a fost alcătuită din Găleată Alexandru, Danci Florin-Mihai, Rîndașu Claudiu-Mihai și Ciurariu Alexandru-Gabriel, studenți ai Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor, iar profesor coordonator a fost domnul conf.univ.dr.ec. Ovidiu-Aurel Ghiuță.

Articolul precedentGheorghe Flutur: Guvernul blochează din nou realizarea conductei de gaz Pojorâta – Vatra Dornei
Articolul următorMesajul sindicalistului Bogdan Bănică pentru Carmen Dan: E timpul să pleci acasă!