Spectacolul PiSiCi, sold-out la Festivalul de Teatru de la Sibiu

Spectacolul PiSiCi al Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava se joacă cu casa închisă la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu.

PiSiCi, o producție a Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava, spectacol concert conceput de Bobo Burlăcianu și Bobi Dumitraș, este sold-out în cel mai important festival de teatru din România, Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu care se desfășoară în perioada 14-23 iunie 2019.

Timp de zece zile, la început de vară, orașul Sibiu se transformă într-o scenă uriașă. Cea de-a 26-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu are loc în perioada 14 – 23 iunie 2019. Peste 3.300 de artiști și invitați speciali sunt așteptați să sosească la Sibiu.

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu reprezintă cel mai complex festival anual din Romania, iar la nivel internaţional a ajuns să fie cel mai mare festival de artele spectacolului din Europa, ca amploare, dimensiune şi calitatea evenimentelor.

Programul ediției din acest an include 540 de evenimente în peste 70 de spații, printre care biserici, situri istorice, pub-uri, dar şi clasicele săli de spectacol. Producătorii ediției din acest an se așteaptă la peste 70.000 de vizitatori pe zi, cu peste 4000 de înnoptări asigurate doar de biroul logistică al festivalului.

Articolul precedentInspectorii ITM au aplicat în luna mai amenzi în valoare de 183.000 de lei
Articolul următorMașină lovită de trenul Iași-Timișoara, la Câmpulung Moldovenesc FOTO