sursă foto realitateadecluj

O familie din Suceava a fost implicată sâmbătă dimineață într-un groaznic accident rutier în afara localității Leghia, județul Cluj.

Un sucevean în vârstă de 35 de ani, în timp ce conducea autoturismul marca BMW seria 5, a intrat pe contrasens și mașina lui s-a izbit violent de un microbuz, care circula regulamentar.

sursă foto realitateadecluj

Bărbatul călătorea împreună cu soția sa, de 32 de ani, și fetița lor de doar un an și trei luni. În urma impactului foarte violent șoferul a murit pe loc în timp ce soția și fetița acestuia au fost grav rănite. Cele două au fost transportate la spital.

 

 

În microbuz se aflau un bărbat de 52 de ani din Mureș și soția acestuia de 51 de ani.  Cei doi soți au fost răniți grav și au fost transportați la spital.

 

 

 

 

 

Potrivit primelor informații, suceveanul Florin Laurențiu Tăutu a pătruns pe contrasens, după ce a adormit la volan. Familia se întorcea acasă din Franța.

În momentul de fața soția lui, Anca Roxana Tăutu, se află în stare gravă în Secția de Chirurgie-Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca.Aceasta are nevoie urgentă de sânge. Se poate dona orice grupă de sânge.

„URGENT! Am nevoie de ajutorul vostru!!!Vă implor! Cumnata mea a fost implicată într-un grav accident de mașina, între Cluj și Oradea. E în stare critică și are nevoie de sânge. Putenți dona în orice centru din țară(indiferent de grupa de sânge), cu mențiunea obligatorie: SCJU Cluj, Terapie1, Tăutu Anca Roxana. Puteți dona și luni!! Mulțumesc”, este mesajul postat de Gabriela Borș, pe facebook.

Articolul precedentAeroportul „Ştefan cel Mare” din Suceava a depăşit 350.000 pasageri în acest an
Articolul următorO fetiță de doi ani s-a intoxicat cu medicamente, la Moara