Senatorul transportat cu elicopterul ar fi amenințat medicii, susține managerul Spitalului Județean Suceava

Senatorul PSD Virginel Iordache ar fi țipat la medici și i-ar fi amenințat pentru a-i solicita elicopter, conform unei declarații a managerului Spitalului Județean Suceava.

Managerul Spitalului de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, Vasile Râmbu, a contrazis comunicatul de presă prin care senatorul PSD Virginel Iordache susține că nu ar fi solicitat elicopter. Dimpotrivă, Vasile Râmbu afirmă că parlamentarul a refuzat ambulanța, a țipat la doctori și i-a amenințat pentru a-i fi pus la dispoziție un elicopter.

Conform managerului Vasile Râmbu, medicii suceveni au luat decizia de a solicita elicopter sub presiune și amenințări.

„Înțeleg că acum toată lumea învinovățește medicii suceveni că au solicitat transferul cu elicopterul SMURD pentru așa un diagnostic. Dar medicii au luat această decizie sub presiune și sub amenințări. A țipat la toată lumea. A amenințat. A cerut să fie transferat și a refuzat Ambulanța. Ce puteau face medicii?! Să-l ducă unul cu mașina personală?! La <<Matei Balș>> a primit același diagnostic și același tratament. I-au mai dat în plus o pastilă de Tamiflu”, a declarat Vasile Rîmbu, managerul Spitalului Județean Suceava, pentru Obiectiv de Suceava.

Articolul precedentTrafic îngreunat pe DN 29, județul Suceava
Articolul următorMort de beat, a intrat cu un utilaj agricol într-un gard