Scandal imens după apariția unei poze în care fiica ministrului Educației face gesturi obscene, iar mesajul sugerează că ar ști subiectele la Bac

Fiica cea mare a ministrului Educației Naționale, Valentin Popa, este în centrul unui scandal uriaş. Tânăra susţine zilele acestea examenul de Bacalaureat. Înainte de prima probă scrisă, un coleg al fetei a publicat pe Instagram o fotografie în care a fost etichetată și fiica ministrului. Fotografia arată un grup de tineri în parcul Simion Florea Marian din municipiul Suceava.

Imaginea i-a revoltat însă pe mulți dintre cei care au văzut-o pentru că fiica ministrului Educației Naționale, Valentin Popa, arată degetul mijlociu, iar pe fotografie este scris: „Baftă, fraierilor, știm ce pică”.

După ce subiectul a explodat în presă, singura reacție a Ministerului Educației a fost să precizeze că subiectele au fost extrase luni dimineață, conform metodologiei.

Articolul precedentO fetiță de doar un doi ani din Rădăuți a ajuns la spital după ce s-a opărit cu apă clocotită
Articolul următorInstitutul de Investigare a Crimelor Comunismului, plângere la Parchetul General pentru moartea a 340 de copii în „Orfelinatul Groazei ” din Siret