Iarna s-a întors în județul Suceava și drumarii intervin cu utilaje și material antiderapant. 

Utilajele Secției Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc acționează la acest moment pentru asigurarea circulației pe DN 17A, Pasul Palma – Ciumârna, județul Suceava. În continuare, se înregistrează ninsori abundente în mai multe puncte din județ, recomandarea DRDP Iași pentru șoferi fiind aceea de a circula cu prudență și cu echiparea corespunzătoare a autovehiculelor pentru condiții de iarnă.

(VIDEO) Utilajele Secției Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc acționează la acest moment pentru asigurarea circulației pe DN 17A, Pasul Palma – Ciumârna, județul Suceava

(VIDEO) Utilajele Secției Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc acționează la acest moment pentru asigurarea circulației pe DN 17A, Pasul Palma – Ciumârna, județul Suceava. În continuare, se înregistrează ninsori abundente în mai multe puncte din județ, recomandarea DRDP Iași pentru șoferi fiind aceea de a circula cu prudență și cu echiparea corespunzătoare a autovehiculelor pentru condiții de iarnă.

Publicată de DRDP Iasi Oficial pe Marţi, 14 aprilie 2020

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis pentru marți, între orele 6.00 și 21.00, o avertizare cod galben de intensificări ale vântului și predominant ninsori, inclusiv pentru județul Suceava.

(VIDEO) Utilaj de deszăpezire în acțiune pe DN 17, Trei Movile, județul Suceava

(VIDEO) Utilaj de deszăpezire în acțiune pe DN 17, Trei Movile, județul Suceava

Publicată de DRDP Iasi Oficial pe Marţi, 14 aprilie 2020

Potrivit meteorologilor, în dimineața zilei de marți , în Banat și Crișana, apoi treptat și în cea mai mare parte a Transilvaniei, nordul Munteniei, Oltenia, iar din orele amiezii și în Moldova, Dobrogea și estul Munteniei vor fi intensificări ale vântului cu viteze în general de 55…70 km/h.

Vântul va avea intensificări și la munte, unde se vor semnala precipitații mixte, iar în zona înaltă vor predomina ninsorile și rafalele vor depăşi 70…90 km/h, spulberând zăpada.

Se va depune strat nou de zăpadă în nordul Carpaților Orientali și, mai ales pe creste, în restul masivelor montane.

În regiunile vestice, nordice și centrale se vor înregistra temperaturi minime predominant negative, astfel că pe arii relativ extinse se va semnala brumă și local îngheț la sol.