S-a agravat starea pilotului Sorin Bochiș, rănit în accidentul de pe Aerodromul Frătăuții Vechi

pilot Sorin Bochiș Timișoara

Starea de sănătate a pilotului Sorin Bochiș s-a agravat către limita critică, iar prognosticul medicilor este extrem de rezervat.

Sorin Bochiș, pilotul supraviețuitor din accidentul aviatic din Suceava, se zbate între viață și moarte. Starea lui s-a agravat către limita critică, iar prognosticul medicilor este extrem de rezervat.

Pilotul a fost grav rănit sâmbătă, 4 august, după ce două avioane s-au ciocnit în aer. S-a întâmplat pe Aerodromul Frătăuții Vechi din județul Suceava. Era un zbor de antrenament pentru mitingul aviatic de pe Aeroportul Suceava. Pilotul Cornel Marinescu, care se afla la manșa celui de-al doilea avion, a decedat pe loc.

Sorin Bochiș, pilotul supraviețuitor din accidentul aviatic din Suceava, este în continuare în stare critică, iar situația lui a evoluat negativ.

„Din păcate, starea pacientului s-a agravat. Nu știm ce se va întâmpla, că nu suntem Dumnezeu, dar cert este că starea sa este agravata, prognosticul fiind extrem de rezervat”, a declarat dr. Florin Grămada, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie „Nicolae Oblu”. Pilotul Sorin Bochiș este monitorizat de opt medici de la momentul internării.

Sorin Bochiș, pilotul rănit grav în accidentul aviatic din Suceava, are 53 de ani și este din Timișoara. Acesta lucrează ca pilot în cadrul unei mari companii aeriene, dar și la Clubul de Aviație Cioca din Timișoara, unde este pilot de acrobații.

Articolul precedentFOTO.Accident mortal pe raza localității Roșiori. Un bărbat de 49 de ani și-a pierdut viața
Articolul următorFocuri de armă după un contrabandist de țigări. Individul a abandonat mașina și a fugit