Recitaluri de muzică, poezie și lansări de carte la Salonul Literaturii Române din Bucovina

Biblioteca Bucovinei organizează vineri, 17 mai, de la ora 11.00, cea de-a XVI-a ediție a Salonului Literatorii Române din Bucovina.

La Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” Suceava, Sala de artă „Elena Greculesi”, va avea loc vineri, 17 mai, cu începere de la ora 11.00, Salonul Literaturii Române din Bucovina, ediţia a XVI-a. În cadrul evenimentului organizat de Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”, în colaborare cu Societatea Scriitorilor Bucovineni și Alexandria Librării Suceava, vor avea loc mai multe momente.

Scriitoarea Doina Cernica va prezenta un medalion In memoriam George Muntean.

Vor fi lansate cărțile „I.G. Sbiera. Album de familie”, de Elena Pintilei, „Ascultă glasul meu”, de Susana Tamaro, și „Perlele sufletului”, de Ana Maria Halupneac. Participanții vor asista apoi la un recital de muzică și poezie.

Elena Mihai, director al Sistemului centralizat de biblioteci al raionului Herța, Regiunea Cernăuți, va vorbi despre Activitatea editorială din regiunea Cernăuți, din a doua jumătate a anului 2018 – prima jumătate a anului 2019, iar Ivanna Lughina, director al Sistemului centralizat de biblioteci al raionului Storojineț, Regiunea Cernăuți, va prezenta alocuțiunea „Frontiera literară: călătoria cărților românești”.

Totodată, pe holul bibliotecii va fi organizată și o consistentă expoziție de carte, în care se vor regăsi aparițiile editoriale din zona Bucovinei din perioada 2018-2019.

Articolul precedentComitetul Comun de Management UNESCO 2019 se reunește la Suceava
Articolul următorO femeie a ajuns la spital după ce a fost bătută de soț