Programul final al festivalului Bucovina Rock Castle 2018

Organizatorii celei de-a opta ediție a festivalului Bucovina Rock Castle au finalizat programul concertelor pe cele două scene.

Cea de-a opta ediție a festivalului Bucovina Rock Castle are loc în perioada 24-26 august, la Cetatea de Scaun a Sucevei. Scena principală va fi amplasată, ca de obicei, în șanțul de apărare al cetății. Noutatea ediției din acest an este apariția celei de-a doua scene, care va fi amplasată pe platoul cetății.

Ca în fiecare an, camparea este gratuita, iar cea de a doua scenă va fi amplasată chiar lângă zona de camping.

Organizatorii au anunțat programul final.

Vineri, 24 august, concertele pe scena mică încep de la ora 16.00. Vor evolua, în ordine, Lehem, Linear Disorder și Nightrain. Pe scena mare programul începe la ora 19.00. Vor cânta Relative, RoadKillSoda, Dirty Shirt, Implant Pentru Refuz și trupa olandeză De Staat.

Sâmbătă, de la ora 16.00, pe scena mică vor urca Katara, Black Out și Contraband H. Pe scena mare vor concerta, de la ora 19.00, 9 Ani Lumina, Toy Machines, Robin and The Backstabbers, Luna Amara și grecii de la 1000mods.

Duminică, în ultima zi, pe scena mică sunt programați, de la ora 16.00, Tenebres, Sympress
și Paradox Theory. Scena mare va găzdui, de la ora 19.00, trupele Gray Matters, DorDeDuh, Jinjer din Ucraina, Primordial din Irlanda și Bucovina.

Articolul precedentBărbatul care și-a ucis prietenul și i-a ascuns cadavrul în beci, trimis în judecată FOTO
Articolul următorPesta porcină și pagubele inundațiilor, subiecte de ședință extraordinară la Prefectură