Astăzi, valorile termice se vor menţine cu mult peste cele normale la început de ianuarie, deşi vor fi în scădere faţă de ieri în cea mai mare parte a ţării.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 6 şi 16 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări şi ploi slabe în vestul, centrul şi nordul țării. Vântul va sufla moderat, cu uşoare intensificări pe crestele montane şi în sud-vestul Olteniei. 

În București, deşi valorile termice vor scădea faţă ieri, vor fi în continuare cu mult mai ridicate decât cele normale la această dată. Maxima, la amiază, va fi de 13 grade, iar cerul va fi variabil spre senin și dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă.

La munte, cerul va avea înnorări, mai ales în Munţii Apuseni şi Carpaţii Orientali unde va ploua slab, iar la altitudini mari, noaptea, vor fi precipitaţii şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în zona înaltă, iar temperaturile maxime se vor încadra între 5 grade la Semenic și 10 la Predeal. 

Articolul precedentHoroscopul dragostei pentru săptămâna 2-8 ianuarie 2023. Vești bune pentru Taurii căsătoriți
Articolul următorSărbătoare 3 ianuarie. Mari sfinți ai ortodoxiei sunt cinstiți de credincioși