Anunț important pentru toți clienții IKEA! Compania solicită românilor care au apucat deja să achiziționeze un anumit produs să-l returneze imediat în orice magazin IKEA pentru rambursarea integrală a contravalorii acestuia, întrucât există riscul de accidentare serioasă. Iată mai multe detalii! 

IKEA îndeamnă toţi clienţii care au cumpărat scaunul rotativ ODGER în culoarea antracit, cu marcaj de dată înainte de 2221 și inclusiv, să nu-l utilizeze, deoarece există riscul de cădere și vătămare, anunţă celebra companie. 

Reprezentanții retailer-ului suedez solicită clienţilor care deţin acest produs să contacteze IKEA pentru a li se rambursa integral suma plătită. Totodată, IKEA transmite faptul că scaunul este extrem de periculos, întrucât piciorul acestuia riscă să se rupă și să cauzeze căderea și vătămarea utilizatorului. 

Reprezentanții precizează că nu este necesară nicio dovadă a achiziţiei, cum ar fi bonul fiscal. La marcaj, 22 reprezintă anul, iar 21 reprezintă săptămâna în care a fost fabricat scaunul. Marcajul de nume și dată de pe produs se află sub scaun, ștanțat în materialul șezutului scaunului, informează compania. 

Până atunci, reprezentanții companiei fac angajări. Aceștia au anunțat că sunt în căutarea celor mai potrivite persoane care să ocupe cele 180 locuri de muncă vacante create de noua unitate din Timișoara. 

Totodată, angajatorul a mai precizat că este dispus să primească cu braţele deschise şi refugiații aflați în județul Timiș. Pentru a veni în ajutorul lor, reprezentanții IKEA au pregătit un program de internship special gândit pentru o integrare mai ușoară a acestora. 

De asemenea, persoanele cu dizabilităţi care pot şi vor să muncească, sunt bine primite la IKEA. Acolo vor beneficia de condiţii optime de muncă, spun reprezentanții retailer-ului suedez. 

 

Sursa: Mediafax

Articolul precedentElevii intră de joi în vacanţă, după finalizarea cursurilor
Articolul următorDana Budeanu dă verdictul. „Pentru mine omul anului este Putin”