Trei bărbați din Udești, cu vârste cuprinse între 25 și 46 de ani, au fost prinși în flagrant în timp ce tăiau ilegal arbori.

Astfel, în cadrul unei acţiuni desfăşurate pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice, un echipaj de jandarmerie și lucrători ai Gărzii Forestiere au depistat, sâmbătă dimineață, pe raza comunei Udești, cele trei persoane.

Bărbații din Udești s-au deplasat cu două atelaje hipo în zona împădurită cunoscută sub denumirea de „Luncușoara”. Folosindu-se de două drujbe și două topoare, aceștia au tăiat nouă arbori din speciile tei și carpen, nemarcați de lucrătorii silvici, de pe un teren care nu le aparţine.

„Jandarmii au întocmit actele de sesizare privind săvârşirea infracţiunilor de tăiere fără drept de arbori şi furt de material lemnos, care au fost predate Postului de Poliţie Udești pentru continuarea cercetărilor, iar cantitatea de aproximativ șapte mc de material lemnos a fost dată în custodie Ocolului Silvic Dolhasca”, potrivit Compartimentului Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava.

Articolul precedentAdolescent de 16 ani din Cârlibaba, prins la plimbare cu mașina
Articolul următorExpoziție de icoane la Muzeul de Istorie Suceava