Primele trupe confirmate pentru Bucovina Rock Castle 2019: TesseracT, Grimus și Alternosfera

Organizatorii festivalului Bucovina Rock Castle au anunțat primele trupe care și-au anunțat prezența la ediția din vara anului 2019.

În șanțul Cetății de Scaun a Sucevei vor concerta TesseracT, Grimus și Alternosfera. Aceastea sunt primele trupe care și-au confirmat prezența la Bucovina Rock Castle 2019.

TesseracT

TesseracT este una din cele mai prolifice trupe apărute in acest mileniu. Pioneri ai metalului progresiv, această trupă bazată in Marea Britanie deține un palmares remarcabil, concluzionând de curând încă un turneu European foarte reușit si urmând sa se îmbarce pentru un alt turneu mondial la începutul lui 2019. Tonurile progresive ale chitarelor in combinație cu complexitatea ritmica si liniile foarte dinamice ale vocii vor aduce un sunet original si nou pentru scena Suceveană.

Grimus

Cu mai bine de 12 ani de activitate, clujenii de la Grimus au devenit o trupă-fanion a mișcării alternative de la noi din țară. Au lansat până acum patru albume de studio, cel mai recent – „Unmanageable Species” – în primăvara anului 2018, și au avut concerte în deschiderea unor mari artiști internaționali precum Queen, Red Hot Chili Peppers, Placebo, Kasabian, Moby.

Alternosfera

Dupa o pauza concertistica de peste un an, timp in care s-a lucrat la un nou material, Alternosfera revine la inceputul anului 2019 cu un nou album. Acesta va fi cel de-al VI-lea material discografic si este prilejuit de aniversarea a 20 de ani de la infiintarea trupei. Va invitam sa ascultati albumul live pe scena Bucovina Rock Castle in 2019.

Articolul precedentFOTO Firmă amendată cu 2.000 de lei pentru molozul aruncat la gunoi
Articolul următorTragedie. Cinci persoane și-au pierdut viața după ce un autoturism a intrat sub un TIR FOTO