Primarul comunei Bosanci bănuiește că a fost otrăvit. S-a internat în spital și așteaptă rezultatul analizelor

Primarul comunei Bosanci din județul Suceava, Neculai Miron, s-a internat în noaptea de sâmbătă spre duminică la Spitalul Județean de Urgențe „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. Edilul a ajuns la spital la volanul porpriei mașini, în jurul orei 24.00. Diagnosticat în prima fază cu febră și dureri la cap, primarul a rămas înternat în spital, sub tratament.

Medicii suceveni i-au prelevat probe de sânge pentru a determina care este motivul îmbolnăvirii. Între timp, primarul Neculai Miron a lansat în comunitate propria opinie cu privire la motivul pentru care s-a simțit rău: ar fi fost otrăvit.

„Nu cred că e ceva întâmplător. Am niște bănuieli că mi s-a pus ceva în mâncare, dar până nu vor veni rezultatele analizelor nu vreau să mă pronunț”, a spus Neculai Miron.

Edilul așteaptă acum rezultatul analizelor pentru a vedea dacă i-a fost identificată în organism vreo substanță suspectă, caz în care va sesiza autoritățile statului. Primarul urma să fie externat în cursul zilei de miercuri.

Între timp, deși în afara bănuieilor primarului nu există nicio dovadă concretă, zvonul a circulat prin întreaga comună și oamenii sunt convinși de faptul că edilul ar fi fost otrăvit. La bursa zvonurilor, localnicii deja își dau cu părerea cu privire la cine ar fi putut face o astfel de grozăvie: începând de la parteneri de afaceri până la adversari politici.

Articolul precedentGura Humorului. Un individ și-a urmărit concubina și a luat-o la bătaie în plină zi, în centrul orașului
Articolul următorTaxă de parcare de cinci lei pentru prima oră, la Spitalul Județean Suceava