Președintele PSD Suceava, Ioan Stan, a anunțat că nu va participa la ședința Comitetului Executiv Național al partidului în care se va discuta scrisoarea împotriva liderului Liviu Dragnea, filiala fiind reprezentată de senatorul Virginel Iordache.

Perceput până acum ca un apropiat al lui Liviu Dragnea, președintele PSD Suceava, Ion Stan, a anunțat că nu va participa la ședința Comitetului Executiv Național al partidului. Filiala PSD Suceava va fi reprezentată de senatorul Virginel Iordache.

„Noi mergem pe ideea unității în partid, pentru stabilitate şi continuarea programului de guvernare”, a declarat Ioan Stan. Senatorul a refuzat să anunțe dacă filiala îl mai susține sau nu pe Liviu Dragnea.

Pe de altă parte, în luna august vicepremierul Paul Stănescu s-a aflat timp de câteva zile în județul Suceava. Stănescu, unul dintre liderii taberei anti-Dragnea, a fost invitat la Suceava chiar de Ioan Stan.

Vineri, în ședința CEx, va fi discutată scrisoarea semnată de Gabriela Firea, Adrian Ţuţuianu şi Paul Stănescu. Documentul cere cere demisia imediată a lui Liviu Dragnea din funcţa de preşedinte al PSD. De asemenea, se cere și plecarea lui Dragnea de a șefia Camerei Deputaţilor.

Articolul precedentOrădean reținut la Suceava pentru un prejudiciu de peste 800.000 lei
Articolul următorFOTO. Amenzi și confiscări de material lemnos, în urma unor controale ale Gărzii Forestiere Suceava