Polițiștii locali au dat 24 de sancțiuni persoanelor care fumau în Bazar

Polițiștii locali ai municipiului Suceava au aplicat, în doar cinci ore, 24 de sancțiuni persoanelor care au fost suprinse fumând în Complexul Comercial Bazar.

Marți, 18 decembrie 2018, în intervalul orar 8.00-13.00, polițiștii locali au organizat o acțiune în Complexul Comercial Bazar din municipiul Suceava. Acțiunea a vizat verificarea modului în care este respectată legea privind prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor din tutun.

Pe durata acțiunii au fost aplicate 24 de sancțiuni contravenționale, din care 23 de amenzi în valoare totală de 3.900 lei și un avertisment scris.

„Astfel de acțiuni vor avea loc și în perioada ce urmează, pentru prevenirea producerii unei situații neplăcute și anume producerea de incendii prin aruncarea de chiștoace aprinse între spațiile comerciale sau în zonele unde există materiale inflamabile atât din partea clienților cât și din partea comercianților din incinta Complexului Comercial Bazar”, a menționat directorul Poliției Locale Suceava, Ovidiu Doroftei.

Articolul precedentUn bărbat din Stroiești a ajuns la spital după ce a băut din greșeală diluant
Articolul următorUn autoturism a luat foc într-un garaj din localitatea Sfântu Ilie