Polițist beat la volan, reținut în arest după ce și-a lovit și amenințat colegii

Un polițist sucevean a fost reținut în arest pentru 24 de ore după ce, prins beat la volan, și-a lovit și amenințat colegii.

Scandal, luni seară, la Fălticeni, provocat de agentul de poliție Dumitru Norocel. Beat la volan, polițistul a tamponat și avariat o mașină parcată pe o stradă din Fălticeni. După incident, agentul a coborât din autoturism și l-a împiedicat pe păgubit să facă fotografii cu urmările accidentului. Ulterior, polițistul a plecat și a fost găsit de colegii lui în mașină, în zona blocului unde locuiește.

După ce a coborât din mașină, bărbatul l-a a agresat fizic pe unul dintre agenţii de poliţie. El și-a lovit colegul cu pumnul în zona tâmplei și i-a spart ochelarii de vedere. Ulterior, l-a lovit pe acelaşi agent de poliţie de mai multe ori cu piciorul în zona tibiei stângi. În plus, l-a ameninţat pe agentul de poliţie cu moartea, cu acte de violenţă şi cu destituirea din funcţie.

Pe un alt agent de poliţie l-a ameninţat cu destituirea din funcţie şi alte fapte păgubitoare cu consecinţe negative. Totodată, bărbatul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest şi mai apoi să-i fie prelevate mostre biologice de sânge în faţa medicului de gardă de la o unitate medicală, la solicitarea expresă şi repetată a organelor de poliţie.

Miercuri, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus reținerea suspectului în arest pentru 24 de ore. Dumitru Norocel este cercetat pentru două infracțiuni de ultraj și refuzul testării alcoolemiei.

Articolul precedentPeste 21.000 de cereri de înscrieri în Partidul Realitatea. Vă mulțumim!
Articolul următorPloaie cu gheață în municipiul Suceava, ninsoare la Vatra Dornei VIDEO