Pilotul Sorin Bochiș, în comă indusă. Medicii nu pot încă să-l opereze

pilot Sorin Bochiș Timișoara

Sorin Bochiș, pilotul timișorean rănit în accidentul aviatic de sâmbătă, din județul Suceava, este în continuare în stare gravă, în comă indusă, și nu poate fi operat de medici.

Pilotul Sorin Bochiș se află internat la terapie intensivă la Spitalul de Neurochirurgie „Nicolae Oblu” din Iași. Bărbatul este în comă indusă şi este în permanență monitorizat de medici.

Bărbatul în vârstă de 53 de ani nu poate fi încă operat ca urmare a leziunilor interne pe care le-a suferit în urma impactului cu solul. Astăzi, bărbatul a fost supus unor noi investigații medicale.

În paralel, la Fratăuții Vechi, acolo unde a avut loc accidentul aviatic, reprezentanții Centrului de Investigații şi Analiză pentru Siguranța Aviației Civile fac cercetări pentru a stabili cauzele care au dus la producerea accidentului.

Sorin Bochiş, pilotul rănit grav în accidentul aviatic din Suceava, are 53 de ani şi este din Timişoara. Acesta lucrează ca pilot în cadrul unei mari companii aeriene. El este și pilot de acrobaţii în cadrul Clubului de Aviaţie Cioca din Timişoara.

Accidentul s-a produs sâmbătă, 4 august, pe Aerodromul Frătăuții Vechi din județul Suceava. Piloții Sorin Bochiș și Cornel Marinescu făceaun un zbor de antrenament pentru „Suceava Air Show 2018”. Cele două avioane s-au ciocnit în aer și s-au prăbușit la pământ. Cornel Marinescu, din Snagov, judeţul Ilfov, a fost declarat decedat. Sorin Bochiș a fost grav rănit.

Articolul precedentTragedie. Un băiețel de patru ani a murit după ce a fost acroșat de o mașină
Articolul următorVIDEO Cum va arăta Parcul Florea Vladimir din Suceava după reabilitare