Un pescar de 79 de ani, din orașul Gura Humorului, a fost găsit mort în apele râului Moldova. Descoperirea macabră a fost făcută, duminică seară, de doi tineri care plimbau în Parcul Ariniș din Gura Humorului.

Cei doi tineri, care se plimbau pe podul suspendat de peste râul Moldova, au observat în apă trupul unui bărbat, la aproximativ 20-30 m în amonte de pod. Aceștia au reuşit să scoată bărbatul din apă, la aproximativ 50 m în aval de podul respectiv. La faţa locului s-a deplasat modulul SMURD al Gărzii de Intervenție Gura Humorului. Cadrele medicale au efectuat manevrele de resuscitare timp de 45 de minute. Eforturile echipajului medical au fost fără succes, fiind declarat decesul.

La fața locului au ajuns și polițiștii. În urma cercetărilor efectuate de oamenii legii, a rezultat că duminică, în jurul orelor 16,00, bărbatul de 79 de ani, din orașul Gura Humorului, a plecat la pescuit pe râul Moldova. În jurul orelor 19.20, cadavrul acestuia a fost observat de cei doi tineri.

La o examinare sumară, nu s-au constatat urme de violenţă pe corpul pescarului, cu excepţia celor provenite de la impactul cu apa şi pietrele din râu.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost depus la morga Spitalului Orășenesc Gura Humorului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei producerii decesului.

Articolul precedentAccident la Marginea, provocat de un motociclist fără permis. Un tânăr a fost rănit grav FOTO
Articolul următorCod galben de instabilitate atmosferică accentuată în județul Suceava