Un bărbat de 43 de ani, din comuna Cârlibaba, a fost obligat să părăsească casa unde locuia împreună cu soția sa, după ce a bătut-o pe femeie.

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu față de individ. Miercuri seară, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin SNUAU 112 chiar de către victima, în vârstă de 41 ani, cu privire la faptul că a fost lovită de către de soțul ei. Agresiunea a avut loc pe când cei doi soți se aflau la domiciliu. În urma unei discuții în contradictoriu purtate cu bărbatul, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, acesta a lovit-o pe soția sa, provocându-i mai multe echimoze. Victima a refuzat să fie transportată la spital.

În urma evaluării situaţiei de fapt şi a completării formularului de risc a fost emis Ordinul de protecţie provizoriu pentru agresor, pe o perioadă de 120 ore respectiv cinci zile, cu evacuare temporară din locuință și interdicţia de a se apropia la o distanţă de 100 metri faţă de soția sa.

Agresiunea a avut loc spontan, între cei doi soți nefiind o stare conflictuală mai veche. De asemenea, individul s-a ales cu dosar penal  privind infracțiunea de „violența în familie”.

Articolul precedentVezi programul complet de la Zilele Sucevei
Articolul următorUn adolescent a ajuns la spital după ce a băut antigel