Agresorul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

O femeie de 46 de ani din Vatra Dornei a cerut ajutorul polițiștilor după ce a fost bătută de soțul ei. Agresiunea s-a petrecut vineri seară.

Bărbatul, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a ajuns acasă, unde, pe fondul unor discuții contradictorii, a lovit-o cu palmele peste față și corp și a îmbrâncit-o pe soția sa, provocându-i leziuni vizibile sub formă de excoriații și vânătăi.

Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu față de bărbat pe o perioadă de 5 zile, cu interdicţia de a se apropia la o distanţă de 100 de metri faţă de victimă.

Vineri, în jurul orei 13.00, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie de 52 ani, din municipiul Rădăuți despre faptul că este agresată de soţul său de 47 ani, din aceeași localitate.

Femeia le-a povestit polițiștilor că s-a certat cu soțul pentru că acesta consumă frecvent băuturi alcoolice. Conflictul dintre cei doi soţi a degenerat, bărbatul a devenit agresiv şi a lovit-o cu palma în zona feţei pe soţia sa, care a sesizat evenimentul prin apel la SNUAU 112.

Polițiștii ajunşi la faţa locului, au aplanat conflictul, după care au transportat-o pe femeie la Spitalul Rădăuţi pentru îngrijiri medicale.

„Victima a declarat că se află într-o stare de temere și a solicitat eliberarea unui ordin de protecție provizoriu. Polițiștii de proximitate, au emis ordin de protecție provizoriu,  pe o perioadă de 5 zile. Agresorul a fost evacuat din imobilul de domiciliu.S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de violență în familie”, a precizat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Articolul precedentSuceava și Gura Humorului găzduiesc etapa națională a primei ediții a Olimpiadei de Creativitate Științifică
Articolul următorTânărul care a intrat cu mașina în gardul unui hotel și s-a răsturnat de mai multe ori avea permisul suspendat VIDEO