sursă foto facebook

O tânără de 18 ani a fost găsită fără suflare în casă. Lucia Buzilă a fost găsită fără viața miercuri dimineață, de familie.  Pe 28 iulie, tânăra ar fi trebuit să afle dacă a fost acceptată la o universitate de arhitectură din Danemarca.

Lucia Buzilă locuia împreună cu părinții săi, într-un imobil în comuna Poiana Stampei, sat Poiana Stampei. Potrivit polițiștilor, marți, în jurul orei 17.00, tânăra a revenit la locuința de domiciliu, după ce a fost plecată în municipiul Cluj pentru a se înscrie la facultate. Când a ajuns acasă, aceasta a ajutat la treburile gospodărești, după care a purtat mai multe discuții atât cu părinții, cât și cu bunicii acesteia, acuzând o ușoară durere în gât. După ce a luat masa împreună cu familia, Lucia s-a retras în dormitorul locuinței. Miercuri, în jurul orei 12.00, mama tinerei a mers să vadă dacă fiica ei s-a trezit, moment în care a constatat faptul că aceasta nu prezenta semne vitale. La fața locului au fost chemate două echipaje medicale, care au constatat decesul tinerei. Trupul neînsuflețit al acesteia a fost depus la morga Spitalului Municipal Vatra Dornei, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei morții.

Potrivit RealitateadeBistrita.net., Lucia Buzilă a studiat timp de patru ani la Liceul de Arte „Corneliu Baba”  din Bistrița.  Aceasta s-a împrietenit rapid cu una dintre colege, Denisa, și au devenit nedespărțite. Cele două tinere, ambele iubitoare de muzică rock, au participat în week-end la Festivalul Celtic Transilvania de la Figa, și nimic nu avea să prevestească nenorocirea. Chiar și cu câteva ore înaintea decesului, Luci a stat de vorbă pe messenger până târziu în noapte, cu Denisa dar și cu alți prieteni, și totul părea în regulă. Doar că, după ce s-a dus la culcare, Lucia avea să nu se mai trezească niciodată.

Articolul precedentCodul portocaliu de inundații, prelungit până vineri pentru județul Suceava
Articolul următorWeekend plin de festivaluri și competiții în județul Suceava