O bătrână de 85 de ani, cu domiciliul în satul Putna, comuna Putna, este căutată de familie și poliție, după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors.  Floarea Buzan a fost văzută ultima oară în data de 24 mai.

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,50 m, greutate 40 kg, constituție astenică, față ovală, ochi căprui, păr scurt alb/cărunt, prezintă semne particulare pe spate, în partea stângă, respectiv leziuni suferite în urma arderii cu flacără și netratate corespunzător.

Aceasta obișnuia să parcurgă itinerariul: domiciliu – sat Gura Putnei sau domiciliu – Mănăstirea Putna. Bătrâna purta de obicei obiecte vestimentare de culoare închisă (pantaloni tricotați, fustă material textil, pulover, geacă material textil sau fâș, basma), fiind încălțată cu papuci de cauciuc până la nivelul gleznei.

„Ultimele date indică faptul că femeia avea momente în care era confuză, existând posibilitatea ca aceasta să nu poată da detalii cu privire la situația sa sau să comunice datele de identificare. În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie”, a precizat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Articolul precedentDSP Suceava reevaluează necesarul de vaccin HPV în județ
Articolul următorMoara. Pompierii solicitați să scoată apa din gospodării FOTO