Nicolas Anelka vine la Suceava pentru a da lovitura de start a meciului Foresta – Bucovina Rădăuți

Nicolas Anelka vine la Suceava, vineri, 30 noiembrie 2018, pentru a da lovitura de începere la meciul din liga a treia cu Bucovina Rădăuți.

Foresta Suceava dă o veritabilă lovitură de imagine la ultimul său meci din acest an, contra Bucovinei Rădăuţi, de pe 30 noiembrie. Fost campion european cu Franţa, Anelka a acceptat invitaţia de a veni la Suceava deoarece este prieten cu antrenorul Forestei, Selim Benachour, alături de care a evoluat la PSG (2001-2002) şi Mumbai City (2015).

„Ne bucură faptul că, la un meci pe care noi îl considerăm unul destul de important, alături de echipă noastră, va fi prezent, unul dintre cei mai mari atacanţi din lume. Considerăm că prezenţa domnului Anelka la Suceava este un lucru extrem de benefic pentru fotbalul sucevean şi ne bucură faptul că a ales să răspundă afirmativ invitaţiei noastre. Sperăm ca aceasta să nu fie singura vizită, întrucât vom purta discuţii legate şi de alte proiecte”, a declarat preşedintele executiv al Forestei, Andrei Ciutac, pentru GazetaSV.

Nicolas Anelka a cucerit titlul european şi Liga Campionilor

Atacantul are un CV impresionant: a jucat la echipe precum PSG, Arsenal, Real Madrid, Liverpool, Manchester City, Chelsea şi Juventus.

Nicolas Anelka a cucerit Liga Campionilor cu Real Madrid, în 2000, şi titlul european cu Franţa în acelaşi ani. În prezent manager la tineretul lui Lille, Anelka are 69 de meciuri şi 14 goluri pentru naţionala „cocoşilor”.

Foresta se află doar pe locul 5 în seria 1 a Ligii 3, cu 21 de puncte, 14 în spatele liderului Gloria Buzău, pe terenul căreia va juca sâmbătă, în următoarea etapă.

Articolul precedentMii de baxuri cu țigări de contrabandă, ascunse în două tiruri FOTO
Articolul următorBătrân din Șcheia, dispărut de 18 zile, căutat cu disperare de familie