Nicolae Ciucă – premierul României anunță că investițiile străine directe au ajuns la un nivel record pentru primele zece luni ale acestui an.

„Investițiile străine directe au ajuns la un nivel record pentru primele zece luni ale acestui an. Potrivit estimării BNR, 2022 va fi anul cu cele mai importante investiții străine. Acest indicator ne arată că marii investitori văd, foarte clar, perspectivele de creștere pe termen lung ale economiei românești și includ România în calculele care implică plasarea de capital.

O spun cu toată convingerea: România este o țară cu o economie #stabilă și performantă, iar acest lucru este confirmat de încrederea pe care o au investitorii în capacitatea de dezvoltare a țării. Intrarea masivă în țară a investițiilor se observă în rata de creștere a economiei naționale, multiplele oportunități de afaceri care apar pe piața internă, dar și crearea de noi locuri de muncă în perioada următoare, atât de necesare #creșterii nivelului de trai al tuturor”, a transmis Nicolae Ciucă.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentO nouă taxă pentru români, decisă la vârful Europei – Bani mai mulți pe centrala de apartament și pe carburanți
Articolul următorProgramul IMM INVEST Plus a fost prelungit până la data 31 decembrie 2023. Peste 26.000 de beneficiari estimaţi