Ministrul Educației, Valentin Popa, este sigur că Liviu Dragnea este nevinovat și acuză că decizia de condamnare „are un anumit grad de incertitudine”

Ministrul PSD al Educației, Valentin Popa, a transmis un comunicat de presă prin care pune la îndoială decizia prin care judecătorii Curții Supreme l-au condamnat pe președintele PSD, Liviu Dragnea, la trei ani și șase luni cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

„Maniera în care s-a pronunțat decizia de condamnare a domnului Liviu Dragnea opinia separată a unuia din cei trei judecători, articolul invocat, arată că acestă decizie are un anumit grad de incertitudine”, a afirmat ministrul Valentin Popa.

În plus, Popa a arătat că este sigur că președintele PSD va fi găsit nevinovat de instanța de apel.

„Sunt sigur că deciziile viitoare ale instanței vor anula această sentință și astfel va fi confirmată prezumția de nevinovăție de care se bucură în acest moment domnul Liviu Dragnea, președintele PSD”, a transmis ministrul Valentin Popa.

Într-un alt comunicat de presă transmis de filiala PSD Suceava, asumat de Departamentul de comunicare, se menționează că „această sentință este umbrită de anumite circumstanțe pe care le considerăm nefirești”.

„Susținem în continuare mandatul domnului Liviu Dragnea de președinte al PSD așa cum ne-au împuternicit alegătorii noștri, iar acest mandat nu poate fi pus în discuție sub presiunea „străzii” sau a unor reprezentanți nocivi ai statului paralel”, se mai arată în comunicatul PSD.

Articolul precedentAccident la Dumbrăveni, filmat de o cameră de supraveghere VIDEO
Articolul următorJudețul Suceava sub cod galben de instabilitate atmosferică accentuată și ploi