foto arhivă

Un magazin mixt din satul Măgura, comuna Ulma, a fost distrus de un incendiu, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Paguba se ridică la peste 80.000 lei.

Incendiul a fost lichidat de pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Brodina, care au intervenit cu trei autospeciale de stingere. La sosirea echipajelor, clădirea magazinului mixt, construită din lemn și acoperită cu azbociment, ardea generalizat, cu pericol de propagare la un alt magazin, aflat în imediata apropiere, la aproximativ doi metri distanță. Incendiul a fost lichidat după mai bine de trei ore.

În urma incendiului au ars clădirea magazinului, pe o suprafață de aproximativ 120 mp,  și bunurile din interior(aparatură electrocasnică, mărfuri diverse și altele). Valoare măfurilor aflate în interior distruse în urma incendiului se ridică la suma de 50.000 lei, iar valoare construcției este de aproximativ 30.000 lei. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect.

Articolul precedentFOTO. Sucevean condamnat la închisoare, depistat în P.T.F. Petea
Articolul următorUn tânăr de 22 de ani a condus beat, fără permis și a provocat un accident cu victime