Luni seară începe Festivalul Zile și Nopți Studențești

Festivalul „Zile și nopți studențești” începe luni seară, de la ora 20.00, cu un concert organizate în parcarea din fața corpului A al Universității Suceava.

Cea de a IX-a ediţie a Festivalului „Zile şi nopţi studenţeşti” (ZNSt) începe astăzi, 13 mai 2019, cu un concert de deschidere susținut de Ioana Ignat, iar in deschidere, trupa Artis Band. Acesta va avea loc pe Esplanda Universității Ștefan Cel Mare din Suceava, de la ora 20:00.

Mai mult de 100 de evenimente se vor desfăşura pe parcursul celor 3 săptămâni, sub egida Festivalului ZNSt USV 2019, incluzând concursuri studenţeşti individuale şi pe echipe, evenimente educaţionale extra-curriculare, spectacole de muzică, teatru şi film, jocuri şi activităţi sportive, conferinţe şi ateliere de lucru, acţiuni civice şi seri sociale. Intrarea la aceste evenimente este liberă, în limita locurilor disponibile. Participarea la competiții este strict adresată studenților din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava.

Festivalul „Zile şi nopţi studenţeşti” este un proiect coordonat de Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava (ASUS), împreună cu Universitatea „Stefan cel Mare” din Suceava şi Casa de Cultură a Studenţilor Suceava, cu implicarea activă a celorlalte organizații studențești din Universitate.

ZNSt USV 2019 își propune să atragă şi să implice studenţii în activităţi extracurriculare de natură educaţională, culturală, sportivă, socială şi civică, precum şi să dezvolte voluntariatul și să ofere studenților șansa de a se promova prin aceste evenimente.

Articolul precedentTânără din Bilca, dispărută de acasă de aproape o săptămână
Articolul următorIulian Cimpoeșu a fost ales președinte al filialei USR Șcheia