Veste proastă pentru românii care se visează motocicliști. Ministerul de Interne intenționează să înăsprească examenul pentru obținrea permisului și propune filmarea acestuia. 

 

Guvernul urmează să stabilească dacă introduce noile schimbări în Codul Rutier, iar dacă se vor aproba, modificările ar putea să intre în vigoare chiar de luna viitoare, potrivit spot media, care citează un post TV.

 
Astfel, potrivit specialiștilor din poliție, camera cu care se filmează examenul se va monta pe mașina în care va sta examinatorul și acest mijloc tehnic va înregistra atât audio cât și video, se vor înregistra comenzile pe care examinatorul le dă și vom vedea dacă cel examinat execută comenzile.
 

Filmările vor rămâne în serverele Poliției, iar dacă cineva depune o plângere împotriva unui agent, atunci imaginile vor fi verificate.

Dacă legea intră în vigoare, proba din poligon nu va fi filmată.

România este printre țările cu cele mai multe accidente rutiere în care sunt implicați motocicliști. O dată la trei zile un motociclist moare pe șoselele de la noi.

Articolul precedentPetre Daea, mesaj pentru elita lumii de la Davos: „N-o să vedeți în farfuria noastră viermii pe care-i căutăm în bălegar!”
Articolul următorȘef BNR, declarație șocantă despre românii care au rate: Singuri s-au împrumutat, singuri să se descurce