Locuință din Cajvana cuprinsă de un incendiu provocat de un scurtcircuit

O locuință din orașul Cajvana, județul Suceava, a fost cuprinsă de un incendiu provocat de o defecțiune la instalația electrică.

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Solca, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cajvana, au intervenit cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din orașul Cajvana. La sosirea echipajelor, ardea cu flacără acoperișul locuinței, construit din lemn, cu învelitoare din azbociment, existând pericolul de propagare la întreaga construcție și la anexele gospodărești.

Incendiul a fost lichidat la ora 16:47. Au ars aproximativ 70 de metri pătrați din acoperișul casei, precum și articole de îmbrăcăminte și bunuri casnice depozitate în pod. S-a degradat tavanul locuinței pe o suprafață de zece metri pătrați.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric neizolat corespunzător față de materialele combustibile. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și anexele gospodărești, cu bunurile aferente.

Articolul precedentApa caldă întreruptă o săptămână în Burdujeni și două săptămâni în celelalte cartiere din Suceava
Articolul următorPodul de la Bazar va fi redeschis vineri, după mai bine de două luni de șantier