Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului au intervenit, în această dimineață, cu două autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Mănăstirea Humorului.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau în interiorul locuinței, cu pericol de propagare la întreaga construcție și la anexele gospodărești.

Au ars: obiecte de mobilier, materiale textile și alte bunuri din interiorul casei, pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați. S-au degradat elemente de tâmplărie din PVC (uși și ferestre), aparate electrocasnice, tavanele și pereții interiori. De asemenea, s-a degradat și o parte din fațada exterioară a casei, pe aproximativ 15 metri pătrați.
Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului sau scânteilor căzute din sistemul de încălzire (sobă cu acumulare de căldură).
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și anexele gospodărești.

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentINS a selectat 50.000 de gospodării pentru recensământul de probă din 2021
Articolul următorNouăsprezece şcoli de artă din ţară participă la cea de a cincea ediţie a Concursului naţional de arte plastice „Nicolae Milord”