foto arhivă

Incendiu de proporții la o gospodărie din Breaza, sâmbătă seara. Militarii Detașamentului  de Pompieri Câmpulung Moldovenesc și lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Breaza au intervenit cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea  și lichidarea incendiului.

În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului,  flăcările se manifestau la acoperișul unei anexe și la o șură, construcții din lemn, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ două ore și au ars acoperișul anexei pe aproximativ 40 de mp  și  șura pe 18 mp. S-au degradat pereții și tavanul anexei, tâmplărie din lemn, mobilier, aparatură electrocasnică, instalația electrică și materiale textile.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, de la un foc făcut în aer liber, pentru arderea unor resturi vegetale din gospodărie, care s-a propagat la cele două anexe gospodărești.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat casa de locuit și restul construcțiilor anexe din gospodărie, cu bunurile aferente.

Articolul precedentTragedie. Cinci persoane și-au pierdut viața după ce un autoturism a intrat sub un TIR FOTO
Articolul următorFemeie accidentată pe trecerea de pietoni de o mașină condusă de un șofer beat FOTO