Incendiu la o casă din comuna Satu Mare provocat de un cablu electric defect.

Imagine

Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Satu Mare, au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, din comuna Satu Mare.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta în podul casei de locuit, cu pericol de propagare la întreaga locuință și la anexele gospodărești.

Imagine

Incendiul a fost lichidat după aproximativ și au ars podul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 80 mp și bunuri depozitate în interior. S-au degradat, parțial, pereții locuinței, pe aproximativ 40 mp.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric neizolat corespunzător.

„Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și anexele gospodărești (bucătăria de vară, adăpostul de animale și depozitul de furaje)”, a precizat Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.