Aproape două milioane de români au urmărit la nivel naţional programul de Revelion difuzat de Antena 1, care a fost lider de audienţă de Anul Nou, surclasând postul Pro TV, informează Pagina de Media.

Antena 1 a căştigat bătălia cu Pro TV, după o luptă strânsă pe audienţe. Pro TV – cu Protevelionul, şi Antena 1, cu un program realizat de echipa coordonată de Mona Segall.

Cifrele în intervalul de maximă audienţă (22.00-2.00) s-au dus spre două milioane de români pentru Revelionul cel neBun de pe Antena 1. Pro TV a fost aproape.

Bătălia a fost bară la bară: când Pro TV primul, când Antena 1 prima (locurile se schimbau mai ales în pauzele publicitare). Pe medie însă, Revelionul a fost adjudecat de Antena 1 (cu un avans mai mare după miezul nopţii)

Anul trecut, Revelionul era câştigat pe toate segmentele de public de Pro TV. Tot cu Protelevelion cu Pavel Bartoş şi Raluka.

Este primul an din aproape un sfert de secol când Dan Negru lipseşte de Revelion, după ce s-a transferat la începutul lui 2022 la Kanal D.

 

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentCe este bine să faci de Sfântul Vasile, ca să ai noroc tot anul
Articolul următorCe trebuie să știi despre noua taxă care intră în vigoare de astăzi: bacșișul pe nota de plată