FOTO Tinerii dintr-o comună din Suceava au curățat zăpada din gospodăriile bătrânilor din localitate

tinerii au cărațat zăpada

Mai mulți tineri din comuna Bilca din județul Suceava au s-au adunat și au curățat zăpada din gospodăriile bătrânilor din localitate.

Acești tineri din comuna Bilca a județului Suceava au început anul nou cu o faptă bună. Tinerii s-au strâns, au pus mâna pe lopeți și au curățat zăpada din gospodăriile bătrânilor din localitate care nu au alt ajutor.

„Ne-am unit forțele și am ieșit prin sat la dat zăpadă la cei în vârstă, care nu au posibilitatea sa facă față vremii acesteia”, a spus Emanuel, unul dintre inițiatori.

Tinerii sunt hotărâți să continue să-i ajute pe bătrâni și în perioada următoare, mai ales că ninsorile nu se opresc, și îi așteaptă alături de ei pe toți cei care doresc să facă o faptă bună.

„Dacă mai sunt doritori care vor să ne vină în ajutor sau cunoașteți case unde locuiesc bătrâni care se descurcă mai greu în această perioadă, vă rog să nu ezitați în a-mi scrie în privat! Ținând cont că se anunță în următoarele zile ninsoare ar fi frumos să acționăm împreună!”, este mesajul transmis de inițiatori.

Articolul precedentPieton lovit de o mașină în timp ce se plimba pe mijlocul drumului
Articolul următorIncendiu puternic la o casă din Marginea. Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale FOTO