FOTO O tânără din Suceava face furori ca „ispită” la Insula Iubirii

O tânără brunetă de 25 de ani din Suceava este una dintre noile „ispite” de la emisiunea Insula Iubirii, filmată de Antena 1 în Thailanda.

Eugenia Rotari este din Suceava și are 25 de ani. Tânăra brunetă este una dintre protagonistele emisiunii Insula Iubirii, difuzată de Antena 1. Eugenia Rotari s-a alăturat proiectului în noul sezona difuzat în această toamnă. Ea este una dintre „ispitele” feminine din emisiune.

„Mândră de realizările sale de până acum, Eugenia spune că și în Thailanda se bazează pe farmecul care atrage de obicei bărbații în jurul său”, se arată pe pagina de internet a emisiunii.

Eugenia Rotari se ocupă alături de părinții săi de o afacere cu produse tradiționale. Până acum, tânăra a locuit timp de patru ani în Portugalia.

În cel de-al patrulea sezon „Temptation Island – Insula iubirii”, patru cupluri care au relații de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas își vor putea testa relația. Cuplurile vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâția ani este cu adevărat jumătatea lor. La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă vor continua împreună sau dacă vor merge pe căi separate.

Articolul precedentUn copil de zece ani, la un pas de înec, în timp ce se juca nesupravegheat în piscină
Articolul următorHaine contrafăcute în valoare de 50.000 de lei, confiscate în P.T.F. Siret