Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă pentru prinderea unor contrabandiști de țigări.

Astfel, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 02.20, polițiștii de frontieră au observat în apropierea frontierei de stat, pe raza localității Straja, un grup de persoane care transporta colete voluminoase spre interiorul țării.

Oamenii legii au acționat pentru reținerea persoanelor în cauză, dar în momentul în care au observat echipajul poliţiei de frontieră, acestea au abandonat coletele şi au fugit.

 

 

 

 

Pentru reţinerea persoanelor care nu s-au supus somaţiilor legale prin voce, polițiștii de frontieră au tras trei focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, însă nici de această dată cei în cauză nu s-au oprit şi au fugit în localitatea Straja.

În urma cercetării zonei, pe teritoriul românesc au fost descoperite mai multe colete care conțineau cantitatea de 22.360 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 261.612 de lei.

 

 

 

 

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor implicate şi a documentării întregii activități  infracționale, sub directa supraveghere a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

Articolul precedentUn autoturism a luat foc în timpul mersului, pe o stradă din municipiul Suceava FOTO
Articolul următorSuceava. Concursul „Prietenii Pompierilor” și-a desemnat câștigătorii FOTO