Focuri de armă lângă graniță, la Straja, după contrabandiști de țigări

Polițiștii de frontieră au executat mai multe focuri de avertisment, duminică seară, la Straja în timpul ce urmăreau un grup de contrabandiști de țigări.

Duminică seară, în jurul orei 20.00, la Straja, un echipaj al poliției de frontieră a observat mai multe persoane care transportau de la frontiera de stat către interiorul țării mai multe colete voluminoase. Deși au fost somați să se predea, suspecții au abandonat coletele și s-au dispersat în direcții diferite.

Suspecții nu s-au oprit nici după ce polițiștii de frontieră au tras mai multe focuri de avertisment în plan vertical. În zonă au fost găsite 7.400 pachete cu țigări de proveniență ucraineană în valoare de peste 86.000 de lei.

Tot duminică, polițiștii de frontieră au descoperit mai multe colete cu țigări în apropierea frontierei de stat, pe raza localității Costileva. Baxurile au fost duse la sediul sectorului, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 5.460 pachete, în valoare de aproximativ 64.000 de lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere ilegală a frontierei de stat.

Articolul precedentUn bărbat din Dornești a murit la biserică, în timpul slujbei
Articolul următorUn tânăr de 19 ani a fost reținut după ce a fost prins beat la volan, de două ori în interval de câteva ore